MINISTRICA VANJSKIH POSLOVA KOSOVA: „Ovo su dokazi o umiješanosti Srbije u napad terorista…“

Snimke iz zraka zabilježene su terorističkim dronovima koje je zaplijenila kosovska policija.

  • Regija

  • 02. Okt. 2023  

  • 1

Zaplijenjene terorističke bespilotne letjelice dale dokaze o umiješanosti Srbije u napad 24. septembra.

Ministrica vanjskih poslova i dijaspore Kosova Donika Gërvalla komentirala je snimku koju je u nedjelju objavio ministar unutarnjih poslova Xhelal Sveçla, a na kojoj se vide teroristi koji su 24. septembra napali kosovsku policiju kako treniraju na teritoriju Srbije.

Premijer Albin Kurti objavio je ove slike na Twitteru, a nakon njega i kosovska šefica diplomacije Donika Gërvalla. Snimke iz zraka zabilježene su terorističkim dronovima koje je zaplijenila kosovska policija.

"Dronovi zaplijenjeni od terorističke grupe pružili su dodatne dokaze o izravnoj umiješanosti Srbije u napade na Republiku Kosovo", napisala je Gërvalla.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...