OGLASIO SE ZORAN KOKANOVIĆ; ZASTUPNIKOV SIN OSUMNJIČEN ZA BRUTALNO UBISTVO INSPEKTORA U BIJELJINI: "Desilo se, u šoku sam…" (VIDEO)

Otac mladića koji je ubio inspekrora da je u šoku, i da ne zna šta se desilo.

  • Hronika

  • 02. Okt. 2023  

  • 0

Nikola Kokanović, sin Zorana Kokanovića člana Socijalističke partije i poslanika u NSRS, uhapšen je zbog osnovane sumnje da je sinoć hicima iz pištolja ubio policijskog inspektora Nenada Markovića.

Prema nezvaničnim informacija, oni nisu bili u sukobu.

Otac mladića koji je ubio inspekrora da je u šoku, i da ne zna šta se desilo.

"Desilo se, ne znam detalje, u šoku sam. Molim Vas za razumijevanje", poručio je Zoran Kokanović narodni poslanik, otac mladića koji je ubio inspektora.

Podsjetimo, policijski inspektor Nenad Marković ubijen je noćas u Bijeljini, a za sada su uhapšene četiri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom. Među njima je i osumnjičeni Nikola Kokanović koji je i ranije osuđivan za više krivičnih djela.

Da podsjetimo, načelnik Odjeljenja za hirurške grane bijeljinske Bolnice Milan Todorović rekao je da je policijski inspektor Nenad Marković (38) u ponoć dovezen u bolnicu bez znakova života.

Kako kaže Todorović, policijski inspektor dovezen je sa dvije rane.

"Radi se o dvije rane, jednoj prostrelnoj i jednoj ustrelnoj u predjelu grudnog koša. On je u bolnicu dovezen bez znakova života – rekao je Todorović", piše Republika.

Todorović je rekao da je Marković preminuo nakon prijema i trijaže.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...