JELENA TRIVIĆ SE PRISJETILA IZBORNE NOĆI: "Godinu dana od najveće krađe u istoriji RS" (VIDEO)

Ona je podsjetila da godinu dana čekamo izvještaj CIK-a sa kontrolnog brojanja glasova

  • Politika

  • 02. Okt. 2023  02. Okt. 2023

  • 1

"Danas je tačno godina dana od najveće krađe u istoriji Republike Srpske, krađe izborne volje naroda“, napisala je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić na društvenim mrežama.

Ona je podsjetila da godinu dana čekamo izvještaj CIK-a sa kontrolnog brojanja glasova, te da godinu dana čekamo pokretanje optužnice ili odbacivanje prijave za izbornu krađu.

„Koliko god vremena da prođe, šta god da se desi, stalno ćemo podsjećati da u palati predsjednika sjedi čovjek koji nema legitimitet“ – kaže ona i dodaje:

„Izborna korupcija je sjeme svake druge korupcije. Građani su izgubili još jednu godinu nade, budućnosti, zato danas imamo izolaciju, prijetnje miru, duhove rata, umjesto da se bavimo ekonomskim razvojem, šansama za mlade, novim poslovima, zagledani u neku vedriju budućnost.“ 

Ona je podsjetila da nije stala ni borba za fer i poštene izbore. 

"A pogotovo nije stala borba za Republiku Srpsku koja će biti na korist njenim građanima, narodu, a ne odmetnutim grupama i kliki okupljenoj oko lažnog predsjednika. Idemo dalje, nema predaje!“, zaključila je Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...