CHELSEA POBIJEDIO NAKON VIŠE OD MJESEC DANA: Mudryk postigao prvijenac, pogledajte golove... (VIDEO)

Chelsea je u 7. kolu engleskog Premiershipa slavio u gradskom derbiju na Craven Cottageu protiv Fulhama. Bilo je 2:0 uz prvijenac Mykhaila Mudryka u dresu Plavaca.

  • Sport

  • 02. Okt. 2023  

  • 0

U posljednjoj utakmici 7. kola engleske Premier lige Chelsea je slavio na gostovanju Fulhamu rezultatom 0:2.

Sjajan meč odigrali su Plavci iz Londona. Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu.

U 18. minuti lijepa akcija za vodeći gol Chelseaja. Colwill je centrirao u kazneni prostor, Mudryk prihvatio loptu i preciznim udarcem zatresao mrežu za svoj prvi gol u dresu Chelseaja od dolaska u London na početku ove godine u transferu vrijednom 80 miliona eura, prenosi N1.

Do drugog gola gosti stižu minut kasnije. Nakon greške u odbrani domaćih, Broja je pokupio loptu i pospremio je u mrežu za 0:2.

Chelsea je ovom pobjedom prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede i zauzimaju 11. mjesto na tabeli sa 8 osvojenih bodova. Fulham je ostao na 13. poziciji sa istim brojem bodova.

U narednom kolu Chelsea igra protiv Burnleya dok će Fulham dočekati Sheffield United.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...