NA SEVERINU ZABORAVIO: Igor Kojić oglasio se na društvenim mrežama, uživa u poljupcima…

Na društvenim mrežama pokazao je da provodi vrijeme s jednom od najvažnijih žena u svojem životu.

  • Estrada

  • 05. Okt. 2023  

  • 1

Severinin bivši suprug Igor Kojić oglasio se na društvenim mrežama nakon dugo vremena.

Igor je u pričama na svojem profilu na Instagramu pokazao da uživa u društvu jedne od najvažnijih žena u svojem životu, svoje sestre Nataše Kojić, a objavio je njezinu fotografiju iz studija.

Nataša inače živi u Los Angelesu i se bavi iznajmljivanjem stanova te piše pjesme.

alt

Igor i Nataša jako su bliski, a ona je jednim potezom potaknula šuškanja da je njegovu braku sa Severinom došao kraj. Naime, Nataša je malo prije njihova razvoda prestala pratiti Severinu na Instagramu, što javnosti nije promaknulo jer su prije bile jako bliske i objavljivale su zajedničke fotke.

Inače, poznato je da je Igor nakon razvoda od Severine kratko ljubio glumcu Teodoru Bjelicu, a nakon njihova prekida svoj ljubavni život uspješno skriva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...