HAOS U NIZOZEMSKOJ: Uhapšen srbijanski nogometaš, procurila snimka s lica mjesta...

Čak i predsjednik Darijuš Mioduski dobio nekoliko udaraca, a novinari koji su bili na licu mjesta su snimili sve.

  • Hronika

  • 06. Okt. 2023  06. Okt. 2023

  • 0

Radovan Pankov, srbijanski nogometaš, priveden je u Nizozemskoj nakon što je njegova Legija odigrala meč sa AZ Alkmarom.

Da sve bude bizranije, sve vrijeme sukoba je nogoemaš je proveo u autobusu!

„Rezultat svega je da su dvojica igrača Legije – kapiten Josue i defanzivac Radovan Pankov – izvučeni iz autobusa bez ikakvog razloga, odvedeni u policijski automobil i odvezeni u stanicu. Policija je dala ultimatum: ili će ova dvojica igrača napustiti autobus ili će svi biti izbačeni iz njega. Trener Legije Kosta Runjajić, tim menadžer Konras Pašnjevski i klupski advokat su taksijem otišli za njima u stanicu“, javili su poljski mediji.

Šta se zapravo desilo? Policajci su pendrecima napali delegaciju Legije jer je nekoliko članova delegacije kasnilo, a ostali nisu htjeli da dozvole da se zatvore kapije stadiona prije nego što oni napuste objekat.

Čak i predsjednik Darijuš Mioduski dobio nekoliko udaraca, a novinari koji su bili na licu mjesta su snimili sve.

Pankov i Josue privedeni nakon što su izvedeni iz autobusa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...