NEVJEROVATAN „ULOV“: Policija zaustavila automobil, a kad su vidjeli ko je za volanom – uslijedio je šok…

U trenutku zaustavljanja automobila bilo je četiri sata ujutro.

  • Auto

  • 09. Okt. 2023  

  • 0

Nevjerovatna situacija zabilježena je u SAD-u.

Naime, jedna majka na Floridi dječaku i njegovoj sestri (10 i 11 godina), uskratila je mobitele zbog pretjeranog korištenja.

Nekoliko sati kasnije majka je nazvala policiju i u panici javila da nema djece te da joj je ukraden auto.

U trenutku zaustavljanja automobila, u gradu Alachua, bilo je četiri sata ujutro. Policijski službenici su u kabini ugledali dvoje djece: vozač je imao 10 godina, a njegova sestra, suvozačica, 11 godina.

Policija je opisala da su djeca bila ljuta na svoju majku jer im je oduzela mobitele. Djeca su razgovarala s policijskim službenicima te nema dokaza o njihovom maltretiranju, ako se pod maltretiranjem ne računa oduzmianje omiljene zabave.

Majka nije podnijela kaznenu prijavu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...