ŠLIHTANJE PREDSJEDNIKU SRBIJE KAKVO SE NE PAMTI: Gradonačelnik Čačka pod ŠATROM klicao Vučiću (VIDEO)

Šatra je razvučena ispred Doma kulture, bilo je tu pred okupljenima ića i pića (doduše ne i parizera), a onda se mikrofona dočepao Todorović.

  • Regija

  • 10. Okt. 2023  

  • 3

Naprednjaci ne gube vrijeme, gdje god i kada god mogu, sipaju hvalospjeve na račun Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije i doskora prvog čovjeka stranke. Ne biraju ni vrijeme ni mjesto kada će da podilaze Vučiću, što je pokazao i Milun Todorović, gradonačelnik Čačka, koji je to uradio u Zablaću, pod jednom šatrom. Pa, nema dalje.

Kako piše beogradski portal Direktno.rs, bili smo svjedoci svakakvog šlihtanja Vučiću, usavršili su to Tomislav Momirović i Marko Đurić, bilo je tu pokušaja i Luke Kebare i Janka Langure, mladih SNS lavova za koje nije bilo mjesta u ovom skupštinskom sazivu, ali i šlihtanja na lokalu.

Tako smo prošle nedjelje čuli hvalospjeve koje je na račun Vučića izrekla predsjednica voždovačke opštine Ivana Tomić Ilić, da bi sada slavu preuzeo Milun Todorović, prvi čovjek Čačka.

I nije privuklo pažnju to što je rekao, čujemo to od naprednjaka maltene svakog dana, već je zanimljivo mjesto. Bilo je to u Zablaću, pod šatrom, gdje su SNS-ovci organizovali slavlje povodom polaganja kamena temeljca za izgradnju vrtića.

Šatra je razvučena ispred Doma kulture, bilo je tu pred okupljenima ića i pića (doduše ne i parizera), a onda se mikrofona dočepao Todorović.

"Patriorska, rodoljubiva, prava Srbija uvijek pobjeđuje. Uvijek smo bili pred velikim izazovima, tako i ovoga puta. I sami vidite koliko se crnih oblaka nad našom državom nadvilo. Imamo sreću, bogom danu sreću, da je na čelu države i na čelu svih nas Aleksandar Vučić", reče Todorović, što je, a kako drugačije, izazvalo aplauze okupljenih.

"Ako može sve ove godine, dane i neprospavane noći da se bori za sve nas, ja vas samo molim da i mi učinimo isto, da se borimo za svaki pedalj naše otadžbine, naše djedovine, naše zemlje, našeg grada. I da nastavimo da radimo dalje i da pružamo punu podršku predsjedniku države. Zašto je to važno? Važno je da naša djeca imaju, kao i do sada, vrtiće, da imamo kvalitetne autobuske linije, da radimo puteve, da gradimo vodosnabdjevanje. Sve ono što je nama najvažnije i najneophodnije", završio je Milun Todorović.

Međutim, ako znamo da se izbori bliže, daleko od toga da će ovo biti kraj šlihtanju Vučića. Preizborna sezona je otvorena, pa je glavno pitanje ko će sljedeći da se divi predsjedniku Srbije...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...