SNIMKA MASOVNIH DEMONSTRACIJA U NEW YORKU: Ogroman broj Jevreja okupili se kako bi osudili izraelske napade na Gazu –„Ne genocidu…“

-Ogromna većina Palestinaca nije imala ništa s Hamasom i Hamasovim užasnim napadima i da zbog toga također pate, kazao je Biden.

  • Hronika

  • 14. Okt. 2023  

  • 1

Ogroman broj jevrejskih Njujorčana okuplja se kako bi odbili izraelske napade na Gazu koje podupiru SAD. Ne u naše ime! Ne, genocidu u Gazi…“, poručili su.

U isto vrijeme američki predsjednik Joe Biden je poručio:

-Također mi je prioritet da se hitno bavim humanitarnom krizom u Gazi. Znate, moramo, ne smijemo izgubiti iz vida činjenicu da ogromna većina Palestinaca nije imala ništa s Hamasom i Hamasovim užasnim napadima i da zbog toga također pate", kazao je Biden.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...