RONALDO NALJUTIO IRANCE: Portugalcu zbog ovog poteza prijeti ozbiljna kazna…

Nakon što je reagiralo iransko pravosuđe, nogometaša bi po dolasku u Iran mogla uhapsiti policija.

  • Šareni svijet

  • 14. Okt. 2023  

  • 1

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo mogao bi se suočiti s ozbiljnom kaznom zbog potpuno bizarnog razloga.

Naime, za vrijeme njegove posjete Iranu, Ronaldo se fotografirao s iranskom slikaricom Fatimom Hamimi, zbog koje su Iranci poslali velik broj žalbi zahtijevajući kaznu za nogometaša.

Fatima je Ronaldu htjela pokloniti sliku koju je naslikala posebno za njega. Nogometaš je u znak zahvalnosti slikaricu poljubio u obraz, dao joj potpisanu majicu te su zajedno pozirali.

Daily Mail piše da je, osim poljupcem, Ronaldo izazvao bijes Iranaca jer je zagrlio slikaricu.

Naime, prema iranskom zakonu dodirivanje udane žene jednako je preljubu. Zbog toga bi se Ronaldo mogao suočiti s bizarnom kaznom od 99 udaraca bičem. Nakon što je reagiralo iransko pravosuđe, nogometaša bi po dolasku u Iran mogla uhapsiti policija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...