SVE JE SPREMNO: Evo gdje će boraviti Cristiano Ronaldo kada stigne u Zenicu, zavirite u njegovu sobu (FOTO)

Portugalci će boraviti u hotelu “Zenica”, a uposlenici se trude da svaki detalj bude doveden do savršenstva

  • Sport

  • 14. Okt. 2023  

  • 0

Reprezentacija Portugala sutra će doputovati u Sarajevo nakon čega će se članovi ove selekcije uputiti u Zenicu pred susret kvalifikacija za Euro protiv naše reprezentacije.

Prva zvijezda ovog tima i jedan od najboljih fudbalera svih vremena Cristiano Ronaldo svakako će biti u fokusu domaće javnosti, a već sada se pomno prati svaki detalj vezan za ovog fudbalera.

Portugalci će boraviti u hotelu “Zenica”, a uposlenici se trude da svaki detalj bude doveden do savršenstva.

Tako će Cristiano Ronaldo dobiti posebnu sobu, sa brojem “507”, a javnosti su podijelili fotografije i izgled sobe u kojoj će boraviti slavni član Al Nassra i osvajač pet Zlatnih lopti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...