ZAVEDI ME, RAZVEDI ME: Slavni glumac se oglasio nakon što je njegova supruga otkrila od kada nisu zajedno...

Na Instagramu objavio video na kojemu se vidi da je na brodu i da drijema.

  • Show

  • 16. Okt. 2023  

  • 0

Slavni američki glumac Will Smith se oglasio na svom Instagramu nakon što je njegova supruga Jada Pinkett Smith izjavila da su se njih dvoje razišli još 2016. godine i da uopće nisu bili muž i žena u trenutku kada je on udario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara 2022. godine.

Smith je na Instagramu objavio video na kojemu se vidi da je na brodu i da drijema.

"Notifikacije sam isključio", napisao je Will Smith. Mnogi misle da aludira na haos koji je nastao nakon izjava Jade Pinkett Smith.

Jada Pinkett Smith je u intervjuu otkrila da ona i njezin suprug žive razdvojeno posljednjih sedam godina.

Jada i Will u braku su od 1997., a zajedno imaju djecu Jadena i Willow, dok Will još ima i sina Treya kojeg je dobio s bivšom suprugom Sheree Zampino.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...