ZVIJEZDA PORTUGALSKE REPREZENTACIJE: Cristiano Ronaldo usrećio osoblje hotela Zenica

Hotel Zenica, na društvenim mrežama, ponosno je podijelio fotografiju Kristijana Ronalda sa osobljem hotela, ističući njegov osmijeh koji govori koliko je zadovoljan uslugom koju im pružaju.

  • Sport

  • 16. Okt. 2023  

  • 0

Fudbalski svijet drži oči uprte prema Zenici dok se Bosna i Hercegovina bori protiv Portugala u ključnom meču kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj. Dok se entuzijastični navijači pripremaju za ovaj sudbonosni susret, stadion “Bilino polje” večeras će ugostiti kapitena i legendarnog fudbalera, Cristiana Ronalda, te ostatak portugalske reprezentacije, piše Crna hronika.

Portugalci su izazvali euforiju dolaskom u Zenicu, a najveća pažnja naravno je usmjerena na Cristiana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Brojni obožavaoci fudbala su željeli priliku da se susretnu sa slavnim Portugalcem i zabilježe nekoliko trenutaka sa njim. Među sretnicima kojima je to pošlo za rukom su i zaposlenici hotela Zenica, gdje je reprezentacija Portugala smještena tokom boravka u ovom gradu.

Hotel Zenica, na društvenim mrežama, ponosno je podijelio fotografiju Kristijana Ronalda sa osobljem hotela, ističući njegov osmijeh koji govori koliko je zadovoljan uslugom koju im pružaju. Ova gesta je dodatno potvrdila da svjetski poznati sportisti cijene udobnost i pažnju koju dobijaju tokom svojih putovanja.

Utakmica Bosne i Hercegovine protiv Portugala igra se večeras s početkom u 20.45 časova na stadionu “Bilino polje”, a očekuje se da će biti ispunjena uzbuđenjem i strašću kako sa tribina, tako i na terenu. Navijači, kako domaći tako i portugalski, sa nestrpljenjem iščekuju ovaj sudbonosni duel koji će utvrditi sudbinu reprezentacija na putu prema UEFA Evropskom prvenstvu 2024. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...