JELENA OBUĆINA PONOVO BRILJIRA: „Put svile Vučiću je prijatniji, mekši od puta u Evropu jer on vodi i preko Banjske; Ana je isto uradila veliku stvar za Srbiju. Eskivirala je..."

-Dakle, politika je i dalje u inat svima i uprkos svemu, kako u Kini tako i u Tirani, kazala je Obućina.

  • Regija

  • 17. Okt. 2023  

  • 1

"Dok je čitava Evropa u Tirani, naš predsjednik je u Kini. Sa sobom je poveo osam ministara, samo je premijerka otišla kod Rame", rekla je Jelena Obućina na početku Dnevnika na TV Nova.

„Nije bez logike. Put svile mu je prijatniji, mekši od puta u Evropu jer on vodi i preko Banjske i slobodnih medija i vladavine prava. Još ako se tamo slučajno sretne sa Putinom, blago njemu a i nama. Dakle, politika je i dalje u inat svima i uprkos svemu, kako u Kini tako i u Tirani.

Ana je isto uradila veliku stvar za Srbiju. Eskivirala je početno porodično slikanje, ako bi ko zamerio zbog zastave Kosova, a poslije se prišljamčila dok je trajao kulturno – umjetnički blok, ako bi ko zamJerio zbog politike izolacije“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...