MILIĆA VUKAŠINOVIĆA SUTRA ČEKA OPERACIJA SRCA: "Oslabio sam i umaram se"

On i je probleme sa zdravljem dobio i zbog toga što od jedanaeste godine konstantno konzumira cigarete

  • Estrada

  • 17. Okt. 2023  

  • 0

Muzičar Milić Vukašinović sutra ide na operaciju srca.

Kako je rekao, njegovo zdravlje nije dobro, ali se nada da će sve proći kako treba, nakon što mu ugrade stentove u srcu.

“Bolje sam, sutra mi stavljaju stentove u srce, kako ne bi bilo većih komplikacija. Daće Bog da sve bude u redu”, rekao je Milić na početku razgovora,

Pjevač je onda je otkrio u kakvom je fizičkom stanju.

“Oslabilo se, umaram se, nadam se da ću poslije operacije biti u boljoj kondiciji. Poslije se vraćam u formu”, hrabro je rekao roker.

On i je probleme sa zdravljem dobio i zbog toga što od jedanaeste godine konstantno konzumira cigarete, prenosi 24sedam.

“Batalio sam cigarete, nakon što sam čuo da sam zbog aneurizme mogao da ostanem bez noge i da umrem za dva minuta, prestao sam da pušim”, izjavio je Vukašinović.

Milić je, inače,nedavno otkrio da će mu zahvaljujući Acu Pejoviću niti ugrađena dva stenta.

“Prvi put sam upoznao čovjeka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrijednosni sistem uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspeh koji je ogroman, a to je pevač i umetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli, čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dvije pjesme da čuje i to je sve i taj čovjek je kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući – Prvi put sam upoznao čovjeka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrijednosni sistem ukliučujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspeh koji je ogroman, a to je pevač i umetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli, čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dvije pjesme da čuje i to je sve i taj čovjek je kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog lečenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrijednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću”, naveo je Milić bio na Fejsbuku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...