SUMNJIVA LICA: Mostarska policija kod maloljetnika pronašla...

Malodobne osobe su dovedene u službene prostorije PU Mostar, nakon čega su obavješteni njihovi roditelji.

  • Hronika

  • 18. Okt. 2023  

  • 0

Pripadnici PU Mostar su u utorak navečer zaustavili dva maloljetnika na motociklu, kod kojih su pronašli "pvc najlon sa suhom zeljastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu".

Oko 20,45 sati patrola policije PU Mostar je u ulici Alekse Šantića zaustavila i kontrolirala vozača, motocikla a radi se malodobnoj osobi  A.Z. (2006.) iz Mostara i još jednoj malodobnoj osobi F.D., koji se nalazio sa navedenim na motociklu, navodi se u SAopćenju Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanskOG KANTONA.

Kako su potvrdili, kod maloljetnika je tom prigodom pronađen pvc najlon sa suhom zeljastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Malodobne osobe su dovedene u službene prostorije PU Mostar, nakon čega su obavješteni njihovi roditelji. Nakon njihovog dolaska, u nazočnosti roditelja, od osobe je oduzet pvc najlon sa sadržajem suhe zeljaste tvari, navoeo je MUP HNK.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...