"SRAMOTA ME JE": Oglasila se Nikolina Pišek nakon što je otkazan nastup Saše Kovačevića u Hrvatskoj

Dok folk pjevačica Aleksandra Prijović uveiko priprema pet nastupa u Areni u Zagrebu, manji nastupi srpskih izvođača su ovih dana otkazani u Hrvatskoj.

  • Estrada

  • 18. Okt. 2023  

  • 1

Pjevaču Saši Kovačeviću otkazan je nastup u Hrvatskoj zakazan za kraj novembra u mjestu koje se nalazi blizu Zadra, prenosi Nova.rs.

Dok folk pjevačica Aleksandra Prijović uveiko priprema pet nastupa u Areni u Zagrebu, manji nastupi srpskih izvođača su ovih dana otkazani u Hrvatskoj.

Ovim povodom oglasila se i voditeljka Nikolina Pišek, koja je žestoko osudila to što su nadležni otkazali koncert Saše Kovačevića.

"Ako mi je nešto posebno teško palo u ovom muzičkom lovu na vještice, onda je to otkazivanje koncerta Saše Kovačevića. Čak me je i sram, jer Saša je dečko kojeg bi svaka majka voljela imati za zeta. Pristojan, obrazovan, uspješan, talentovan, drag, uredan, pedantan, elokventan, sportista, izvanredan vokal i autor, šta ne valja? Žao mi je. Prvi sljedeći koncert, gde god da bio, ja dolazim“, napisala je Nikolina na svom Instagram storiju.

Podsjetimo, koncert Saše Kovačevića otkazan je na zahtev mještana gde je pjevač trebao da nastupa u blizini Zadra.

"Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obavještavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku“, poručili su iz Berekina uz informaciju o povraćaju novca za kupljene karte.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...