VLADO ĐAJIĆ UZBURKAO DUHOVE: „Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković pokazao je svirepost jer je zbog političkih poena plasirao laž…“

-Pored svega toga mi smo se borili da ih ubijedimo da ne skidaju, kazao je Đajić.

  • Mini market

  • 19. Okt. 2023  

  • 0

-U jeku borbe protiv Covida, gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković pokazao je svirepost jer je zbog političkih poena plasirao laž da je kiseonik koji je davan pacijentima u UKC-u Srpske neispravan, izjavio je Vlado Đajić, direktor te ustanove u emisiji Telering.

Đajić je pozvao sve pacijente koji su koristili kisik za vrijeme Covida da dođu danas u 16 sati na Trg Krajine i podrže zdravstvene radnike koji će iskazati nezadovoljstvo zbog Stanivukovićevih optužbi.

Podsjetimo, Republičko javno tužilaštvo obustavilo je istragu u slučaju "Kiseonik", čime je potvrđeno da je kisik koji je davan pacijentima ispravan.

- Možda su neki umrli što nisu smjeli ostati u bolnici jer ih je Stanivuković prepao da kiseonik ne valja. Sami su skidali kiseonik, nisu ga htjeli. Pored svega toga mi smo se borili da ih ubijedimo da ne skidaju, kazao je Đajić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...