CURE DETALJI POLICIJSKE AKCIJE U BANJOJ LUCI: Među uhapšenima i zloglasni...

Slobodna Bosna" jutros je izvijestila kako policija od ranih jutarnjih sati pretresa objekte na više lokacija u Banjoj Luci.

  • Hronika

  • 23. Okt. 2023  23. Okt. 2023

  • 0

U velikoj akciji koju policija Republike Srpske provodi na području Banjaluke uhapsila je sedam osoba, a kako među njima djeluju banjalučki mediji i Aleksandar Miletić !

Miletić je već poznat istražnim organima iu lipnju ove godine nepravosnažno osuđen na četiri i po godine zatvora zbog pokušaja ubojstva Siniše Blagojevića , vojnika Oružanih snaga BiH kome je na svadbi zabio nož u oko!

Istragom je obuhvaćen i njegov brat Anđelo Miletić , koji se nalazi u Srbiji.

I on je optužen za sudjelovanje u premlaćivanju vojnika na svadbi, ali je tijekom suđenja naprasno prestao da dolazi na ročišta i za njim je raspisana potjernica.

Inače, Anđelo je krajem prošle godine osuđen na godinu dana zatvora zbog premlaćivanja ugostitelja Duška Brkića Gere u septembru 2017. godine u Banjaluci. Kazna mu je zamijenjena za novčanu u iznosu od 18.000 KM.

Podsjetimo, "Slobodna Bosna" jutros je izvijestila kako policija od ranih jutarnjih sati pretresa objekte na više lokacija u Banjoj Luci koje su koristili osumnjičeni. Akcija je usmjerena na borbu protiv neovlaštene proizvodnje i prometa droge.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...