ZBOGOM, JAKIROVIĆU: Očajni Dinamo poražen i od Viktorije, trener odgovorio razmišlja li o ostavci…

-Teška je situacija, kao da smo začarani, sigurno da nije lagano, kazao je on.

  • Sport

  • 27. Okt. 2023  

  • 0

Nogometaši Dinama upisali su drugi poraz u nizu u grupi C Konferencijske lige, češka Viktoria Plzen pobijedila je u trećem kolu, u Zagrebu, s minimalnih 1-0 (0-0).

Jedini pogodak postignut je u 69. minuti, a gol vrijedan tri boda dao je Tomaš Chory iz jedanaesterca.

Kriza tako i dalje trese hrvatskog prvaka koji je u svim natjecanjima izgubio četvrtu utakmicu u posljednjih šest nastupa.

Trener Dinama Sergej Jakirović na kon utakmice odgovorio je i na pitanje o budućnosti na klupi Dinama.

- Ne znam čeka li me sastanak, to je pitanje za Upravu. Imam trening sutra u 11, ali znam da je teška situacija. Želim da igrači uživaju na terenu i da se nadigravaju, vidim da imaju možda malo prevelik pritisak. Znam što se očekuje u svakoj utakmici. Teška je situacija, kao da smo začarani, sigurno da nije lagano.

Razmišlja li pak o ostavci, upitali su ga novinari.

- Ne razmišljam o tome, to znači da bih pobjegao, otišao... Ne želim to napraviti. Naravno da imam snagu podići momčad, znao sam gdje idem. Krenuli smo jako dobro, izuzev poraza u Pragu. Cijeli rujan smo pobjeđivali. Naši problemi kreću dva-tri dana prije Astane, kada su se ozlijedili Ristovski, Špikić i Petković. Nisam mogao vjerovati da će nam Bruno toliko nedostajati, ali on je klasa za Europu i čini suigrače boljima, kazao je Jakirović kojeg tamošnji mediji već vide kao bivšeg trenera Dinama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...