OSTAVIO SUPRUGU ZBOG NJENE NAJBOLJE PRIJATELJICE: Slavni muzičar u strasnom zagrljaju s drugom suprugom, vrući detalji iz spavaće sobe...

"Volimo se, no zapravo se i sviđamo jedno drugome i u tome je cijela razlika. Ljubav je strastvena, ali kada vam se neko toliko sviđa i volite biti u njegovu društvu, to traje puno duže", izjavio je Sting i dodao kako je u braku sa svojom najboljom prijateljicom.

  • Show

  • 27. Okt. 2023  

  • 0

Sting i njegova supruga Trudie Styler izgledali su zaljubljenije nego ikad na premijeri filma ''Posso Entrare? Oda Napulju''.

Muzičar i glumica na crvenom tepihu održanom u Auditoriumu Parco Della Musica privukli su pažnju paparazza i okupljenih obožavatelja, a Sting nije mogao odvojiti pogled od svoje supruge.

altFoto: Profimedia

Sting je u braku s Trudie posljednjih 30 godina, a njihova je priča počela dok je on još bio u braku s Frances Tomelty, koja je ujedno bila i Trudiena dobra prijateljica. Par se upoznao 1976. godine, a šest godina kasnije muzičar je priznao kako se zaljubio u nju.

S Trudie ima četvero djece, a iz braka s Frances još dvoje.

"Nikada nisam mislio da ću biti otac. Slučajno sam postao otac šest puta - toliko sam pametan. To su najbolje slučajnosti u mom životu i najbolji su ljudi na svijetu", zaključio je Sting, koji ima i sedmero unučadi.

Sting je u jednom od svojih intervjua odlučio otkriti i detalje iz njihove spavaće sobe pa je priznao da s Trudie uživa u tantričkom seksu koji je traje po sedam sati.

"Ideja tantričkog seksa temelji se na duhovnom činu. Ne znam koji je čišći ili bolji način pokazivanja ljubavi dvoje ljudi", izjavio je Sting, a Trudie je kasnije objasnila kako je za otkrivanje takvih detalja kriv njihov prijatelj Bob Geldof, koji je zajedno sa Stingom davao intervju, i da su tom prilikom obojica previše popila.

72-godišnji Sting kasnije je objasnio da tih sedam sati uključuje i odlazak na večeru i u kino.

"Volimo se, no zapravo se i sviđamo jedno drugome i u tome je cijela razlika. Ljubav je strastvena, ali kada vam se neko toliko sviđa i volite biti u njegovu društvu, to traje puno duže", izjavio je Sting i dodao kako je u braku sa svojom najboljom prijateljicom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...