KRENI, RAM(B)O NAŠ: Ministar policije Ramo Isak najavio da ćemo "osloboditi našu Gazu" (VIDEO)

Na današnjim protestima u Zenici okupilo se više hiljada građana

  • Mini market

  • 29. Okt. 2023  

  • 0

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak obratio se danas građanima na skupu u Zenici koji je organiziran u znak podrške palestinskom narodu.

Nakon što je pozvao okupljene da “ostanu kulturni i suzdržani”, Isak je pozvao na oslobođenje Gaze.

“Zajedno ćemo mi, ako Bog da, osloboditi našu Gazu ali na način da ubijedimo sve one koji šute da dignu svoj glas i one koji imaju snagu da urade ono što trebaju uraditi”, rekao je Isak.

Na današnjim protestima u Zenici okupilo se više hiljada građana kako bi iskazali svoj protest zbog napada izraelske vojske na Gazu. Protesti su danas održani i u Stocu, gdje je također nekoliko stotina građana dalo svoju podršku Palestincima u Gazi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...