SNIMAK DOSPIO U JAVNOST: Novak Đoković uhvaćen sa ljepoticom koju ne voli niko u Srbiji

Novak je svakako bio glavna zvijezda na ovom finalu koje je organizovano u Francuskoj

  • Sport

  • 29. Okt. 2023  

  • 0

Novi Zeland i Južna Afrika sastali su se sinoć u finalu ragbija, a na tribinama je viđen i Novak Đoković i to u društvu albanske pjevačice Rite Ore.

Novak je svakako bio glavna zvijezda na ovom finalu koje je organizovano u Francuskoj, pa su sve kamere bile uprte upravo u njega. A na društvenim mrežama se povela polemika o dami koja za vrijeme finala sjedi pored njega.

Inače, albanska pevačica nedavno je navukla na sebe gnev srbijanskog naroda kada se u Engleskoj šetala ulicama jednog grada zastala je ispred digitalnog bilborda, sa željom da snimi promotivni video za novi spot.

Reklame su se smjenjivale, i dok je čekala da se pojavi njen lik odjednom je u prvi plan izbila reklama najboljeg tenisera ikada, Novaka Đokovića, što je iznerviralo pomenutu pjevačicu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...