SLAVNI GLUMAC ROBERT DE NIRO IZGUBIO ŽIVCE: "Sram te bilo..."!

De Niro (80) je osvojio dva Oskara u šest decenija filmske karijere koja je uključivala nezaboravne uloge u filmovima Lovac na jelene i Razjareni bik. Najnoviji film u kojem igra je Ubice cvjetnog mjeseca Martina Scorsesea.

  • Estrada

  • 01. Nov. 2023  

  • 0

"Sram te bilo!", povikao je Robert De Niro svojoj bivšoj izvršnoj pomoćnici i potpredsjednici tokom svjedočenja u njujorškoj sudnici u utorak, negirajući tvrdnje da ju je zlostavljao. Ona sada traži milione dolara odštete.

Graham Chase Robinson je sa svojim advokatima promatrala De Nirov bijes dok ga je advokat Andrew Macurdy zasipao optužbama koje je njegova klijentica iznijela o De Nirovom ponašanju dok je služila njegovim potrebama, kako je navedeno velikim i malim, od 2008. do ostavke 2019. godine.

Robinson, 41, traži 12 miliona dolara odštete za emocionalni stres i povredu reputacije za koju tvrdi da ju je ostavila bez posla, nesposobnom da se oporavi od traume. Bila je plaćena 300.000 dolara godišnje kada je dala otkaz, frustrirana interakcijom s De Nirovom djevojkom, Tiffany Chen, i utjecajem za koji je vjerovuje da je imala na glumca.

Porota razmatra i dokaze koji se odnose na tužbu koju je De Niro 2019. godine podnio protiv Robinsonove u kojoj se tvrdi da je ukrala stvari od njega, uključujući pet miliona bodova koji bi se mogli iskoristiti za letove, a koji su bili prikupljeni na kreditnoj kartici kompanije, te da je gledala “nevjerovatni broj sati TV serija i emisija” tokom radnog vremena. De Niro traži povrat njene trogodišnje plate.

Macurdy je u utorak pitao De Nira da li je istina da je ponekad urinirao dok bi telefonom razgovarao s Robinsonovom. “Popustite me sa ovim glupostima. Doveli ste nas sve ovdje zbog ovoga?” rekao je De Niro. Robinsonin advokat je također tvrdio da ju je De Niro zvao dva puta tokom sahrane člana porodice. De Niro je negirao da je znao da je ona tada bila na sahrani.

De Niro je takođe negirao da ju je verbalno zlostavljao i ljutito je negirao njenu tvrdnju da joj je rekao da mu je draže da ga ona počeše po leđima nego da koristi uređaj za češanje po leđima. Glumac je rekao da se to moglo dogoditi jednom ili dvaput, ali "nikada s nepoštovanjem ili razvratnošću".

Na kraju je ljutito pogledao prema Robinsonovoj i povikao: „Sram te bilo, Chase Robinson!“

Ubrzo se nakon toga, mnogo tišim i mirnijim tonom izvinio istovremeno gledajući u sudiju Lewisa J Limana. Od početka svjedočenja u ponedjeljak, De Niro je postupak često nazivao "besmislicom". To je ponovio i jučer rekavši: „Čitav slučaj je besmislica. Ovo je apsurdno. Ali tu sam!”

De Niro (80) je osvojio dva Oskara u šest decenija filmske karijere koja je uključivala nezaboravne uloge u filmovima Lovac na jelene i Razjareni bik. Najnoviji film u kojem igra je Ubice cvjetnog mjeseca Martina Scorsesea.

Očekuje se da će suđenje trajati do 10. novembra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...