KAKVA LUDOST: Automobilsku gumu zamijenio betonom, pogledajte kako je sve završilo…

S malim pritiskom na papučicu gasa, vozilo se počelo kretati, ali kada je dodao gas uslijedilo je iznenađenje.

  • Auto

  • 03. Nov. 2023  

  • 0

TikToker Zac Lucarz došao je na ideju da umjesto gume na točak postavi obruč od betona, te potom tu konstrukciju ugradi na svoj pick-up i snimi što se događa kada pokrene takvo vozilo.

Zac je napravio jednostavnu oplatu za beton s naplatkom u sredini. Potom je taj prostor ispunio betonom, bez armature. Potom je točak s učvršćenim betonom postavio na vozilo i krenuo… S malim pritiskom na papučicu gasa, vozilo se počelo kretati, ali kada je dodao gas uslijedilo je iznenađenje.

Video pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...