DODIKOV PRVI BEZBJEDNJAK UZVRAĆA FEDERALNOM MINISTRU POLICIJE: "Ramo Isak da bolje prouči zakonske propise prije nastupanja..."

Prema njegovim riječima, sve ono što je Isak rekao je u domenu politike i skupljanja političkih poena, jer stranka koja ga je predložila za ministra ima samo jednog poslanika i ništa više. 

  • Mini market

  • 06. Nov. 2023  

  • 0

Predrag Ćeranić, dekan Fakulteta bezbjednosti u Banjaluci i prvi Dodikov bezbjednjak, izjavio je da federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak prije nastupanja u javnosti treba bolje da prouči zakonske propise i vidi šta su njegove, a šta ingerencije drugih organa. Povodom izjave Isaka da će predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik "biti lišen slobode ako Sud BiH to zatraži od federalne policije, Ćeranić je za Srnu ocijenio da u BiH "svaki bezbjednosni problem vrlo brzo `prokliže` u politički diskurs".

- To što govori Isak je dio jedne političke atmosfere u kojoj se BiH nalazi, gdje se politički poeni nastoje skupiti tako što će se optuživati drugi, ubjeđujući svoje birače da ste vi neka snaga koja može nešto izmijeniti u smjeru kojem želite, poručio je Ćeranić.

Prema njegovim riječima, sve ono što je Isak rekao je u domenu politike i skupljanja političkih poena, jer stranka koja ga je predložila za ministra ima samo jednog poslanika i ništa više. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...