VASKOVIĆ NA TRAGU VELIKOG SKANDALA: Pitanje za gradonačelniku Istočnog Sarajeva Ljubišu Ćosića…

Očekujem da će Ćosić biti transparentan, bar u mjeri kao i Sanja Vulić i javno odgovoriti na ovo pitanje, poručio je Vasković.

  • Mini market

  • 09. Nov. 2023  

  • 0

Groblje u Istočnom Novom Sarajevu, u Dečanskoj ulici, potkopano je sa dvije strane i sasvim je realno da se obruši, a da kosti onih koji su tu sahranjeni budu na taj način oskrnavljene, piše na svom blogu novinar Slobodan Vasković.

Groblje je, samom činjenicom da je potkopano sa dvije strane i da mu prijeti urušavanje, već oskrnavljeno.

Groblje su potkopale firme kojima je Ljubiša Ćosić, gradonačelnik istočnog Sarajeva, dao dozvole da u neposrednoj blizini grade stambeno-poslovne objekte.

Pripadnicima SNSD-a, ništa nije sveto, pa ni groblja, tako da je za čuditi da ga jednostavno nisu prekopali i ugradili u temelje svojih “poslovnih” poduhvata.

Pitanje za gradonačelnika Ljubišu Ćosića glasi: Ko je od tvojih graditeljskih favorita potkopao groblje u Dečanskoj ulici i to sa dvije strane?

Očekujem da će Ćosić biti transparentan, bar u mjeri kao i Sanja Vulić i javno odgovoriti na ovo pitanje, poručio je Vasković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...