MILAN TEGELTIJA NAJAVIO DUEL BORCA I ŽELJEZNIČARA: "To dovoljno govori o njihovom kvalitetu"

"Nedjelja, 15:15, budite na stadionu naš 12. igrač. Znamo svoj cilj. Aj Borac", napisao je Tegeltija

  • Sport

  • 09. Nov. 2023  

  • 0

Fudbaleri Borca ugostit će Željezničar u okviru 14. kola Premijer lige BiH, a povodom te utakmice oglasio se predsjednik Banjalučana Milan Tegeltija.

Borac u dosadašnjem dijelu prvenstva ima samo jedan poraz i to onaj protiv Željezničara na Grbavici (2:0), kada je dva gola za “Plave” postigao Nedim Mekić.

"U nedjelju nas očekuje derbi protiv starog rivala, FK Željezničar, ekipe koja nam je nanijela jedini poraz u ovoj sezoni. To dovoljno govori o njihovom kvalitetu bez obzira na stanje na tabeli.

Nedjelja, 15:15, budite na stadionu naš 12. igrač. Znamo svoj cilj. Aj Borac", napisao je Tegeltija na društvenoj mreži X.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...