HADŽIFEJZOVIĆ UZBURKAO JAVNOST: "Prijete silovanjem djece.Tužilaštvo i Sud će dokazati čiji su to poslušnici i gnjide…"

Svakodnevne prijetnje smrću Hadžifejzoviću i njegovoj porodici predmet su nekoliko istraga koje se vode pred Općinskim, Kantonalnim i državnim sudovima!

  • Mini market

  • 12. Nov. 2023  

  • 43

Godinama traju napadi na Senada Hadžifejzovića, no sve je kulminiralo napadima na njegovu porodicu.

Hadžifejzoviću prijete silovanjem djece! Tužilaštvo i Sud će dokazati čiji su to poslušnici i gnjide!

Svakodnevne prijetnje smrću Hadžifejzoviću i njegovoj porodici predmet su nekoliko istraga koje se vode pred Općinskim, Kantonalnim i državnim sudovima!

Hadžifejzović: „Najveći problem za novinare, javne ličnosti su porodice. Prijeti se porodicama, djeci…pričali smo vam o tome i dokazali-kao i na sudu- čak se prate, uhode djeca javnih ličnosti. Oni koji prijete su samo izvršioci.

Poslušnici stranaka, lidera i vladajućih parova i porodica. Tužilaštvo i Sud neka dokazuju da li su i koliko plaćeni i čime. Nisu te osobe samo botovi pod šifrom, to su osobe koje javno nastupaju sa svojim imenom…Većinom su to obične gnjide, kukavice, bijednici-ali, zapamtite-i takvi su vrlo opasni…Jedan od njih, koji je bio pod šifrom-otkrila ga je obavještajna agencija a i mi-odmah-prijetio je smrću-a onda smo otkrili da je pod šifrom “go user, pa broj” prijetio preko foruma na Klixu, vrlo hrabro – preko kompjutera svoje žene, supruge…

Ime ćemo mu objaviti kada nam bude ćeif… No, prijetnje porodici…Djeci…Neoprostivo. Treba silovati dijete novinaru. Da li ste čuli ogavniju prijetnju?

Da li shvatate kakva je to kukavica koja ne smije na oca pa ide na dijete? Kažem vam, neoprostivo, kazao je Hadžifejzović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 43

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...