NESREĆA U HRVATSKOJ: Policajac na motoru usmrtio pješaka

Poginuo je pješak u središtu Karlovca, u Mačekovoj ulici, u ponedjeljak oko 17 sati u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao policijski djelatnik na službenom motociklu za obavljanja službe i koji je ozlijeđen, javila je Policijska uprava karlovačka.

  • Hronika

  • 13. Nov. 2023  

  • 0

U centru Karlovca danas oko 17.15 došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je policajac na motoru naletio na pješaka, koji je smrtno stradao, javlja Radio Mrežnica. Policijski službenik je ozlijeđen te je prebačen u karlovačku Opću bolnicu, prenosi Hina.

"Došlo je do naleta policijskog službenika na motociklu na pješaka koji je smrtno stradao", potvrdila je policija.

Očevid je u tijeku, nakon njega će biti poznato više informacija o nesreći.

Poginuo je pješak u središtu Karlovca, u Mačekovoj ulici, u ponedjeljak oko 17 sati u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao policijski djelatnik na službenom motociklu za obavljanja službe i koji je ozlijeđen, javila je Policijska uprava karlovačka.

"Pješak prelazio cestu mimo pješačkog"

Konobarica obližnjeg kafića Hollywood Petra Matan rekla je Hini da je vidjela nesreću koja se dogodila kada je pješak prelazio cestu mimo pješačkog prijelaza, a na njega naletio policajac na motociklu, koji je "napravio salto". "Vidjela sam motor u zraku", rekla je.

Dodala je da je svakodnevna praksa da se cesta na takav način prelazi s obzirom na to da je pješački prijelaz udaljen desetak metara.

Gosti kafića priskočili u pomoć

Gost kafića Ivan Krkljuš je naveo da je medicinski tehničar i da je prvi priskočio u pomoć, a da su ostali gosti kafića odmah zvali hitnu medicinsku pomoć, koja je vrlo brzo i stigla.

"Prišla je i još jedna žena koja je rekla da je bolničarka. Pješak je imao bilo i disao je, ali agonalno. Kad je došla hitna medicinska pomoć, okrenuli su ga na leđa, otvorili dišni put i uveli u vozilo", rekao je te dodao da je policajac bio vidno u šoku.

Policija je najavila da će izvijestiti o rezultatima očevida.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...