HIT NA INTERNETU: Neočekivan potez NBA zvijezda, svi očekivali koš, ali...

Jedna od akcija u njegovoj režiji postala je hit društvenim mrežama.

  • Show

  • 14. Nov. 2023  

  • 0

Košarkaši Milwaukee Bucksa pobijedili su Chicago Bullse 118:109 u jednoj od četiri utakmice koje su sinoć bile na programu u NBA ligi. Najbolji igrač susreta kojim su Bucksi stigli do omjera od šest pobjeda i četiri poraza bio je Giannis Antetokounmpo s 35 koševa i 11 skokova, a koristan je bio i Bobby Portis s 19 poena i 10 uhvaćenih lopti.

Milwaukeeju se nakon dvije utakmice pauze vratio Damian Lillard. Ubacio je 12 koševa i imao pet asistencija u vrlo lošoj šuterskoj večeri.

Uz 3/14 iz igre, susret je završio najslabijim učinkom sezone pa je tako ubacio 11 poena, dvostruko manje od svog prosjeka, no imao je sedam asistencija. Time je izjednačio ovosezonski rekord. Jedna od akcija u njegovoj režiji postala je hit društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...