SKUPŠTINA KANTONA SARAJEVO: Pali izvještaji o radu tri javna preduzeća

Kod Izvještaja o poslovanju ZOI-a 84. u prvom glasanju ovaj Izvještaj dobio je podršku 16 zastupnika, dok ih troje bilo protiv te dvoje suzdržano.

  • Vijesti

  • 14. Nov. 2023  

  • 0

U nastavku desete radne sjednice Skupštine Kantona Sarajevo na dnevnom redu su, između ostalog, bili Izvještaji o radu tri javna kantonalna preduzeća za 2021. godinu, ZOI 84 Olimpijski centar Sarajevo, Centar Skenderija i Sarajevo-šume.

Kod Izvještaja o poslovanju ZOI-a 84. u prvom glasanju ovaj Izvještaj dobio je podršku 16 zastupnika, dok ih troje bilo protiv te dvoje suzdržano.

Uslijedilo je potom pojedinačno glasanje gdje je 17 zastupnika glasalo za.

Tri zastupnika bili su protiv, dok je šest zastupnika bilo suzdržano, među kojima su i članovi NiP-a Elmedin Okerić, Mersiha Mehmedagić, i Rusmir Pobrić.

Izvještaji o poslovanju Centra Skenderija i Sarajevo-šuma nisu usvojeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...