BESPRIJEKORNO MODNO IZDANJE: Zvijezda “Seksa i grada” plijenila elegancijom u dvobojnoj haljini (FOTO)

Mekani baršun ove sezone najpoželjniji je u formi haljina, a zna to i zvijezda "Seksa i grada" te je ovaj materijal, osim haljinom, istaknula cipelama statement izgleda.

  • Žena

  • 14. Nov. 2023  

  • 0

Nakon što je zbog 'nepredviđenih okolnosti' bila primorana odbiti voditeljski angažman na novoj dodjeli nagrada Vijeća dizajnera Amerike, Sarah Jessica Parker ovog ponedjeljka uveličala je dobrotvornu manifestaciju Manhattan Theatre Cluba u New Yorku.

Sarah Jessica Parker plijenila je elegancijom u dvobojnoj haljini midi dužine, stvorenoj od baršuna luksuznog izgleda.

Nošenjem haljine od ovog mekog materijala, 58-godišnja Parker istaknula je veliki trend sezone, što potvrđuju brojne kolekcije vodećih brendova u svijetu mode.

Poput spisateljice Carrie Bradshaw, koju godinama utjelovljuje u seriji "Seks i grad", a danas spin-off projektu "I tek tako...", baršunastu haljinu vješto je stilizirala komadima statement izgleda, poput crne torbe s metalnim remenom ukrašene presijavaućim metalnim pločicama.

Sarah Jessica Parker

Midi dužina haljine otkrila je podjednako glamurozne cipele od crnog baršuna s detaljem presijavajuće mašne boje fuksije, a koje su dio kolekcije njezina brenda obuće SJP by Sarah Jessica Parker.

Kada želite biti besprijekorni, ali ste u nedoumici koju haljinu odjenuti, tu je uvijek model od baršuna koji će u tren oka riješiti situaciju, o čemu dovoljno svjedoči izdanje 58-godišnje zvijezde "Seksa i grada", navodi Tportal.hr.

      

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...