CRNADAK PRATI "OKRŠAJ DODIKA I LIDERA NiP-a", I PITA: "Da li je 'Trojka' svjesno žrtvovala evropski put BiH zbog što bržeg uskakanja u fotelje?"

Komentarišući na društvenim mrežama navedeni sukob, Crnadak je postavio “šest kratkih pitanja o Trojki, sa šest kratkih odgovora”.

  • Mini market

  • 14. Nov. 2023  14. Nov. 2023

  • 2

Potpredsjednik PDP Igor Crnadak poručio je da prati “okršaj” lidera SNSD Milorada Dodika i lidera NiP Elmedina Konakovića oko toga ko koči put u Evropu.

Komentarišući na društvenim mrežama navedeni sukob, Crnadak je postavio “šest kratkih pitanja o Trojki, sa šest kratkih odgovora”.

"Da li su pri formiranju koalicije govorili da je Dodik evropejac sa kojim će uraditi sjajne stvari, hvalili ga na sva usta? Jesu. Da li su između Dodika i opozicije iz Republike Srpske izabrali Dodika, pod izgovorom da on ima 4 delegata u Domu naroda? Jesu. Da li je upravo Trojka, preko Nermina Nikšića, isporučila tog četvrtog delegata Dodiku? Jeste", napisao je Crnadak.

On je, takođe, dao potvrdan odgovor na pitanje da li su u Trojci znali da “Dodik ne želi u Evropsku uniju i da će sve blokirati, čim postavi svoje ministre, direktore i ambasadore”.

"Da li je Trojka svjesno žrtvovala evropski put BiH zbog što bržeg uskakanja u fotelje? Jeste. Da li su spremni da priznaju grešku? Vidjećemo", objavio je Crnadak.

Pratim okršaj Dino-Dodik oko toga ko koči put u Evropu. Ovaj put u fokusu je Trojka, a ne Dodik. Šest zanimljivih...

Objavljuje Igor CrnadakUtorak, 14. studenoga 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...