POSJETA VISOKOG NIVOA: Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg stigao u Sarajevo

Avion u kojem je doputovao Stoltenberg sletio je na Aerodrom u našem glavnom gradu.

  • Vijesti

  • 19. Nov. 2023  

  • 0

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg stigao je u Sarajevo, gdje će večeras imati radnu večeru sa članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Avion u kojem je doputovao Stoltenberg sletio je na Aerodrom u našem glavnom gradu.

Obraćanje novinarima

Očekuje se da će povorka sa visokim gostom, predstavnikom najjačeg vojnog saveza na planeti, krenuti prema centru grada na susret sa članovima kolektivnog šefa naše države.

Za sutra je predviđen Stoltenbergov susret s predsjedavajućom Vijeća ministar BiH Borjanom Krišto i ministrom odbrane BiH Zukanom Helezom.

Najavljeno je obraćanje novinarima nakon razgovora s predsjedavajućom Vijeća ministara BiH.

Obilazi regiju

Stoltenberg treba da se sastane i s visokim predstavnikom za BiH Christianom Schmidtom i da posjeti sjedište NATO štaba u Sarajevu.

Nakon Bosne i Hercegovine, generalni sekretar NATO-a treba da otputuje u posjetu Kosovu, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...