MLADI PJEVAČ OČARAO CIJELI REGION: Fenomenalni Sergej otpjevao hit "Bijelog dugmeta" i preko noći postao nova muzička senzacija (VIDEO)

Osim što pjeva, Sergej svira klasičnu gitaru i klavir

  • Estrada

  • 19. Nov. 2023  

  • 2

Nova sezona showa "The Voice Hrvatska" iznjedrila je prvu potencijalnu muzičku zvijezdu.

Riječ je o 19-godišnjem Sergeju Božiću, čija je unikatna izvedba hita ”Ružica si bila” Bijelog dugmeta mnogima natjerala suze na oči, pa tako i njegovoj mentorici u showu Vanni. Za svoj sjajan nastup Sergej je pobrao samo pohvale publike diljem regiona, koja mu je uputila na hiljade poruka podrške.

Mladi riječki tenor, koji je osnovnu školu proveo na Krku, ljetos je koncertom u Mramornoj dvorani riječke Guvernerove palače maturirao solo pjevanje.

Osim što pjeva, Sergej svira klasičnu gitaru i klavir, a u budućnosti se vidi u mjuziklima i na velikim pozornicama. “Operno solo pjevanje bih u svakom slučaju želio diplomirati, a čime ću se na kraju baviti manje je bitno, jedino je bitno da bude riječ o glazbi”, otkrio je Sergej u razgovoru za Gloriju.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...