PUBLIKA JE POSEBNO PAMTI IZ "SOPRANOSA": Preminula "mafijaška mama" Suzanne Shepherd

Suzanneina unuka Isabelle potvrdila je njezinu smrt

  • Show

  • 19. Nov. 2023  

  • 0

Američka glumica i kazališna redateljica Suzanne Shepherd preminula je u 89. godini, potvrdila je njezina obitelj u subotu navečer.

Bila je poznata kao ‘mafijaška majka‘ zahvaljujući svojim ulogama u ‘Dobrim momcima‘ Martina Scorsesea, gdje je utjelovila majku Karen Hill, te je glumila majku Carmelle Soprano u seriji ‘Obitelj Soprano‘.

Suzanneina unuka Isabelle potvrdila je njezinu smrt za američki The Sun, ali nije naveden uzrok smrti niti dodatni detalji, prenosi Daily Mail.

Iza nje su ostale, osim unuke, i kći Kate, zet Miles i snaha Joyce.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...