ŠTA SE DOGAĐA U GRADAČCU: Policija otkrila detalje najnovije paljevine...

O događaju je upoznat dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK, koji je naložio da istražitelji Sektora kriminalističke policije UP MUP TK-a.

  • Hronika

  • 21. Nov. 2023  21. Nov. 2023

  • 0

U trgovini "Pepco" u Tržnom centru "Belamionix" u Gradačcu sinoć je izbio požar.

- Službenici policije odmah su obavijestili dežurnog operativnog u PS Gradačac, dok su na mjestu događaja već bili pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradačac koji su brzom intervencijom lokalizovali i ugasili požar, saopćeno je iz Uprave policije MUP-a TK. 

O događaju je upoznat dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK, koji je naložio da istražitelji Sektora kriminalističke policije UP MUP TK-a, u cilju utvrđivanja uzroka požara, u prisustvu inspektora za protivpožarnu zaštitu i zaštite na radu izvrše uviđaj. Sve dalje mjere i radnje takođe će biti poduzete po nalogu i pod nadzorom postupajućeg tužioca. 

U nedjelju je izbio požar i u džamiji Husejnija, a jedna osoba je uhapšena zbog sumnje da je izazvala požar u tom vjerskom objektu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...