NIJE MOGLO PROĆI BEZ THOMPSONA I HERCEG BOSNE: Pogledajte kako su nogometaši Hrvatske proslavili plasman na Europsko prvenstvo...

S obzirom na to da su Wales i Turska odigrali neriješeno (1:1), Turska završava na prvom mjestu grupe, Hrvatska na drugom, a Wales s trećeg ide u dodatne kvalifikacije.

  • Sport

  • 22. Nov. 2023  22. Nov. 2023

  • 3

Nogometaši Hrvatske pobijedili su  Armeniju na Maksimiru rezultatom  1:0 te se kao druga iz grupe D direktno plasirali na Europsko prvenstvo, koje će se nagodinu održati u Njemačkoj.

Strijelac jedinog pogotka bio je Ante Budimir u prvom poluvremenu. S obzirom na to da su Wales i Turska odigrali neriješeno (1:1), Turska završava na prvom mjestu grupe, Hrvatska na drugom, a Wales s trećeg ide u dodatne kvalifikacije.

Nakon utakmice krenulo je slavlje igrača i navijača na Maksimiru uz Thompsonovu pjesmu u kojoj se spominje i Herceg-Bosna...

Video pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...