"NEKA LJUBAV PREMA DOMOVINI UVIJEK BUDE VODILJA NAŠIH KORAKA": Kemal Ademović uputio čestitku povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Pozivam vas da tekovinu naših predaka čuvamo i zajednički gradimo ljepšu budućnost naše jedine domovine.

  • Vijesti

  • 24. Nov. 2023  24. Nov. 2023

  • 1

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Kemal Ademović uputio je čestitku povodom 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

- Sretan Dan državnosti, Bosno i Hercegovino! Neka tvoja ljepota i snaga traju na vijeke vijekova!

Danas ponosno obilježavamo 80 godina od kada su predstavnici narodâ Bosne i Hercegovine, 25. novembra 1943. godine u Mrkonjić Gradu, obnovili hiljadugodišnju državnost BiH sa čvrstom odlučnošću da u njoj ravnopravno žive svi njeni građani.

Neka ova godišnjica bude podsjetnik na našu hrabrost, zajedništvo i nepokolebljivu volju da gradimo stabilnu i jaku BiH!

Neka ljubav prema domovini uvijek bude vodilja naših koraka, a sloga među nama neka bude temelj na kojem gradimo mostove ka blistavijoj budućnosti. Ujedinjeni, s ljubavlju i poštovanjem prema raznolikosti koja nas čini posebnim, možemo zajedno ostvariti sve što zamislimo.

Pozivam vas da tekovinu naših predaka čuvamo i zajednički gradimo ljepšu budućnost naše jedine domovine.

Sretan vam 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine - navodi se u čestitki predsjedavajućeg Doma naroda PSBiH Kemala Ademovića, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...