IZRAZIO SAUČEŠĆE PORODICI GORANA ŠARIĆA: Mario Banožić oglasio se prvi put nakon saobraćajne nesreće; "Moje misli proteklih dana..."

"U ovim teškim trenucima, želim izraziti iskreno žaljenje i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti zbog prometne nesreće, u kojoj je nažalost izgubljen jedan ljudski život", naveo je.

  • Regija

  • 24. Nov. 2023  

  • 0

Bivši ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić, koji je pušten iz bolnice na kućno liječenje nakon teške prometne nesreće, prvi put se oglasio o svemu na društvenim mrežama.

“Ovim putem želim izvijestiti javnost da sam danas, nakon dva tjedna provedenih u bolnici, otpušten na kućno liječenje. Stoga sam prvi put u prigodi da se osvrnem na tragičnu prometnu nesreću koja se dogodila 11. studenoga 2023. godine u blizini Vinkovaca”, napisao je Mario Banožić pa dodao:

“Prije svega želim izraziti duboku sućut obitelji Gorana Šarića, koji je smrtno stradao. Moje misli proteklih dana usmjerene su prema njegovoj supruzi, kćerima i cijeloj obitelji te svim poznanicima, zbog nenadoknadivog gubitka Gorana Šarića, kojeg sam i osobno poznavao.

U ovim teškim trenucima, želim izraziti iskreno žaljenje i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti zbog prometne nesreće, u kojoj je nažalost izgubljen jedan ljudski život.”

Zahvalio je zdravstvenim djelatnicima bolnice u Vinkovcima i KBC-a Osijek na pomoći, kao i svima koji su bili uz njega i njegovu obitelj posljednja dva tjedna.

“Predsjednik Vlade izvijestio me o razrješenju s dužnosti ministra obrane, što u datim okolnostima držim ispravnim potezom. Zahvaljujem premijeru na povjerenju i ukazanoj časti da služim Hrvatskoj što sam nastojao obnašati u najboljem interesu države. Zahvaljujem i svojim kolegicama i kolegama, članovima Vlade, na suradnji u protekle četiri i pol godine. Svima im želim mnogo sreće i uspjeha u daljnjem radu na dobrobit naših sugrađana”, napisao je Banožić i dodao:

“Obnašajući dužnost ministra obrane predano sam radio na osnaživanju obrambenih sposobnosti Hrvatske i unaprjeđenju položaja hrvatskih vojnika. Novom potpredsjedniku Vlade i ministru obrane Ivanu Anušiću, kao i svim suradnicima u Ministarstvu obrane želim puno uspjeha u daljnjem radu.”

Ovim putem želim izvijestiti javnost da sam danas, nakon dva tjedna provedenih u bolnici, otpušten na kućno liječenje....

Objavljuje Mario BanožićPetak, 24. studenoga 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...