ZIMA POKAZUJE ZUBE: Jak vjetar, snijeg i minusi, sve do…

Danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 25. Nov. 2023  

  • 0

Većinom će padati susnježica ili snijeg, u nizinama može padati i kiša. U većem dijelu Hercegovine u drugoj polovini dana razvedravanje. U Hercegovini i jugozapadu Bosne bura. Temperatura zraka većinom između 0 i 5°C, na jugu zemlje od 7 do 11°C.

U nedjelju preovladavaće umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Više sunčanog vremena se očekuje u Hercegovini, Krajini i jugozapadu Bosne. U oblačnijim područjima može padati slab snijeg, većinom prijepodne i sredinom dana. Tokom noći na ponedjeljak razvedrit će se širom zemlje. Tokom noći na ponedjeljak vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka između -5 i 0°C, a dnevna između 0 i 5°C, na jugu do 10°C.

U ponedjeljak novo naoblačenje koje bi tokom noći na utorak uslovilo kišu u nizinama i snijeg u višim područjima. Jutarnja temperatura zraka između -7 i -2°C, a dnevna između 2 i 7°C, na jugu do 10°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme s kišom u nizinama i snijegom u višim područjima. U večernjim satima i u nizinama će kiša prelaziti u susnježicu ili snijeg, osim na jugu zemlje. Temperatura zraka između 2 i 7°C, na jugu zemlje do 12°C

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...