VIDEO - PORUKA GRADONAČELNICE SARAJEVA BENJAMINE KARIĆ: „Nikada nećemo odustati….“

-Neka vječno živi naša domovina, Bosna i Hercegovina, poručila je Karić.

  • Društvo

  • 25. Nov. 2023  

  • 1

Dan državnosti Bone i Hercegovine video-porukom građanima BiH čestitala je gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

-Drage moje Sarajke i Sarajlije, dragi moji Bosanci i Hercegovci, čestitam nam 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine!

Državnost i identitet naše domovine ljubomorno i odlučno čuvajmo, gradimo i jačamo, uvijek i na svakom mjestu. Nikada nećemo odustati.

Brinimo o osnovnim vrijednostima i tekovinama Bosne i Hercegovine, koje su još od kralja Tvrtka Kotromanića, ostale iste. Te vrijednosti su čvrste kao jablanički kamen, dragocjene kao sarajevska Hagada, miroljubive kao Bosna Srebrna i uzvišene kao stećci. Ali njeno najjače i najvrjednije su njeni ljudi!

Nismo svjesni kolika je blagodat živjeti u slobodi, svoj na svome. To posebno naglašavam jer svijet još uvijek ne postaje bolje i sigurno mjesto za život.

Neka vječno živi naša domovina, Bosna i Hercegovina, poručila je Karić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...