HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Nikšićeve poruke iz Banje Luke izazvale histeriju među četnicima, oglasio se i omiljeni Vučićev analitičar…

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 26. Nov. 2023  

  • 3

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon što je federalni premijer Nermin Nikšić u Banjoj Luci odgovorio na pitanja novinara.

Među onima koje je razbjesnio Nikšićev istup bio je i omiljeni Vučićev analitičar Nebojša Krstić, bivši šef kabineta bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića.

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

Podsjetimo, na pitanje okupljenih novinara da li je njegova posjeta Banjoj Luci provokacija, predsjednik SDP-a BiH i federalni premijer Nermin Nikšić je kazao da su “partizani porazili četnike“, odnosno da su “okupljeni u zabludi”.

U Srbiju sa pasošem BiH

„Neko je sve njih prevario. Banja Luka je u Bosni i Hercegovini, ne u Srbiji“, poručio je Nikšić, koji je u nastavku odgovorio i na novinarsko pitanje “da se Banjaluka  nalazi u RS koja ne priznaje ovaj praznik“.

“Da, ali se Republika Srpska nalazi u Bosni i Hercegovini. I kada putujete u Srbiju putujete sa pasošem kao Bosanci“, kazao je Nikšić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...