TOTALNO ZALUTAO: Na utakmicu Željezničar-Posušje došao sa šalom i kapom FK Sarajevo, pogledajte reakciju navijača Želje (VIDEO)

Osim o novom kiksu Plavih, nakon utakmice mnogo se govorilo i o situaciji sa tribina...

  • Zabava

  • 27. Nov. 2023  

  • 0

Fudbaleri Željezničara ponovo su kiksali. Na domaćem terenu odigrali su 1:1 protiv Posušja, a bod su spasili bukvalno u posljednjim sekundama utakmice.

Gosti su poveli fenomenalnim golom Karla Kamenara iz slobodnjaka u 33. minuti. I kada se činilo da će kući odnijeti tri boda, u 94. minuti nakon kornera za 1:1 je pogodio Vahid Selimović.

Osim o novom kiksu Plavih, nakon utakmice mnogo se govorilo i o situaciji sa tribina.

Na društvenim mrežama se nakon utakmice pojavio snimak sa navijačem Sarajeva u glavnoj ulozi.

Jedan stariji čovjek je sa kapom i šalom FK Sarajevo došao na Grbavicu kako bi gledao utakmicu Željezničara i Posušja, ali pojedinim navijačima Plavih to se nije svidjelo.

 Neki od njih su tražili da skine kapu ili napusti stadion, što se može čuti na snimku.

- Ako neko poznaje gospodina sa kapom Sarajeva molimo da nam javi kontakt u PP kako bi ga obradovali poklonima sa klupskim obilježjima. Hvala - navodi se u opisu videa na Facebook stranici Bordo porodica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...