PAPARAZZI U AKCIJI: Jennifer Lopez i Ben Afleck „uhvaćeni“ na djelu u salonu namještaja…

Kuća, poznata i pod nazivom imanje Wallingford, nalazi se na površini od 5 hektara i ima 12 spavaćih soba i 24 kupaonice.

  • Show

  • 28. Nov. 2023  

  • 0

Jennifer Lopez i Ben Affleck prije nekoliko su mjeseci kupili svoj novi dom iz snova, luksuznu vilu vrijednu 60 miliona dolara, a čini se da ovih dana biraju novi namještaj za nju.

Naime, slavni supružnici viđeni su u jednoj trgovini namještajem dok su izmjenjivali nježnosti, što je pravo iznenađenje nakon svih javnih prepiranja i nesuglasica koje su imali posljednjih mjeseci. Fotografi su ih snimili kako razgledavaju ponudu u salonu, a u jednom su trenutku sjeli su na sofu, možda kako bi isprobali njezinu udobnost, a onda su se počeli nježno gledati u oči i ljubiti.

Par je u maju, nakon gotovo godine dana potrage, napokon pronašao kuću koja im odgovora na otmjenom Beverly Hillsu. Prema pisanju TMZ-a, za veličanstvenu vilu iskeširali su 60,85 miliona dolara, što je gotovo 15 miliona dolara ispod početne tražene cijene koja je iznosila 75 miliona dolara.

Prvi se put pojavila na tržištu 2018. godine po cijeni od 135 miliona dolara, ali ta je cijena ove godine skoro prepolovljena.

altFoto: Profimedia

Kuća, poznata i pod nazivom imanje Wallingford, nalazi se na površini od 5 hektara i ima 12 spavaćih soba i 24 kupaonice.
Nedavno je obnovljena i proširena i ima garažu za 12 automobila i dodatni parking za njih 80. Tu je i jedinstveni zatvoreni sportski kompleks, penthaus za goste od 5000 kvadrata, kuća za čuvare i stražarska kuća s dvije spavaće sobe. Jennifer ima na raspolaganju teretanu, kao i terene za košarku, pickleball i boksački ring, sportski salon i bar. TMZ je otkrio da kuća ima i frizerski salon, salon za nokte, kućno kino, vinski podrum, viski salon, kao i saunu, sobe za masažu i bazen iza glavne kuće.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...