DŽAFEROVIĆ O SMJENI SEBIJE IZETBEGOVIĆ, POSTAVIO PITANJE 'TROJKI': "Dokle ta netrpeljivost i kuda nas to vodi?"

"Umjesto da se gradi nužno potrebno jedinstvo svih patriotskih snaga u vremenu teških izazova, "Trojka" postupa potpuno suprotno..."

  • Mini market

  • 28. Nov. 2023  28. Nov. 2023

  • 6

Bivši član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i delegat u Domu naroda Parlamenta BiH Šefik Džaferović komentirao je jučerašnju smjenu prof. dr. Sebije Izetbegović s mjesta generalne direktorice KCUS-a.

"Iako joj mandat ističe za nešto više od mjesec dana, aktuelna vlast se odlučila da, pošto-poto, smijeni Sebiju Izetbegović s mjesta direktora KCUS-a. Smjeni uz kršenje procedura i zbog nedokazanih razloga. 

To je još jedan dokaz o već ostrašćenoj netrpeljivosti "Trojke" i njenih trabanata kada je u pitanju SDA.

Umjesto da se gradi nužno potrebno jedinstvo svih patriotskih snaga u vremenu teških izazova, "Trojka" postupa potpuno suprotno.

Prof. dr. Sebija Izetbegović će dokazati da je upravu. Ne sumnjam, i to nije pitanje. Pitanje je za "Trojku". Dokle ta netrpeljivost i kuda nas to vodi?", naveo je Džaferović.

IZJAVA ŠEFIKA DŽAFEROVIĆA, BIVŠEG ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BOSNE I HERCEGOVINE Iako joj mandat ističe za nešto više od...

Objavljuje SDA - Stranka demokratske akcijeUtorak, 28. studenoga 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...