BIVŠA PREMIJERKA FINSKE FOTOGRAFIJOM U KUPAĆEM KOSTIMU IZAZVALA BROJNE REAKCIJE: "Wow, kakva ljepotica s plaže..."

Tridesetosmogodišnja Sanna, koja odnedavno radi kao savjetnica u Institutu Tony Blair, objavila je niz fotografija pod nazivom "Nasumične fotke s nedavnih putovanja".

  • Show

  • 28. Nov. 2023  

  • 1

Bivša premijerka Finske Sanna Marin izazvala je brojne reakcije tamošnjih medija zbog jedne od posljednjih fotografije koju je objavila na Instagramu.

Tridesetosmogodišnja Sanna, koja odnedavno radi kao savjetnica u Institutu Tony Blair, objavila je niz fotografija pod nazivom "Nasumične fotke s nedavnih putovanja".

Na jednoj od fotografija pozirala je u kupaćem kostimu.

"Bivša premijerka objavila hrabru fotografiju", "Marin objavila fotku u bikiniju - wow, kakva ljepotica s plaže"... samo su neki od naslova koji su zbog ove fotografije osvanuli u medijima.

Podsjetimo, početkom septembra Sanna Marin je odstupila s mjesta predsjednice Socijaldemokratske stranke u nadi da će skrenuti pažnju sa svog privatnog života nakon četiri turbulentne godine na čelu stranke.

Marin, koja je svoju namjeru da odstupi najavila ubrzo nakon poraza na izborima, postala je 2019. najmlađa premijerka u svijetu sa 34 godine.

Pojavila se na naslovnicama časopisa Vogue i Time i ima milion pratitelja na Instagramu.

Međutim, zabrinutost finskih glasača oko pitanja poput useljavanja i sve većeg javnog deficita u aprilu su doprinijeli tome da je desničarska Nacionalna koalicija zajedno s krajnje desnom Strankom Finaca tijesno porazila Marin, čija je vlada potom pala.

Marin se suočila sa nekoliko skandala u vrijeme svog mandata, uključujući njen izlazak u noćni klub usred pandemije, održavanje privatnih zabava u službenoj rezidenciji i dobrovoljno podvrgavanje testiranju na droge nakon što je videosnimka sa zabave dospjela u javnost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...