IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Slavni filmski detektiv potpuno promijenio izgled, uhvaćen je na ulici...

Njegovu karijeru obilježile su uloge raznih detektiva, ali više nijedna nije imala toliki odjek kao Horatia Cainea u ''CSI-u''.

  • Show

  • 30. Nov. 2023  

  • 1

Najnovije fotografije Horatia iz ''CSI: Miamija'' ostavit će vas u bez teksta, glumac David Caruso potpuno se promijenio od svojih slavnih dana.

Seriju ''CSI: Miami'' svi smo barem jednom u životu gledali, a glavnu ulogu imao je David Caruso, glumac s vječnim ''poker faceom'' i riđom kosom koji nije lako mogao proći nezapažen.

Njegovu karijeru obilježile su uloge raznih detektiva, ali više nijedna nije imala toliki odjek kao Horatia Cainea u ''CSI-u''.

David danas ima 67 godina, a njegove najnovije fotografije možete pogledati OVDJE.

Potpuno neprepoznatljiv, s dugom prosijedom kosom i nekoliko kila viška viđen je dok je ulazio u svoj automobil.

Zadnjih se godina ne zna ništa ni o njegovom životu ni ljubavnom statusu, iako je svojom burnim ljubavnim životom prije punio medijske stupce.

Iza njega su tri propala braka. Prvi put je stao pred oltar 1979. godine kada je oženio Cheri Maugans, s kojom je u braku bio do 1983. godine.

Brzo nakon razvoda vjenčao se s Rachel Ticotin, s kojom je nakon godinu dana braka dobio kći Gretu, a razveli su se 1987.

Treći brak Caruso je sklopio 1996. godine sa stjuardesom Margaret Buckley, koja nije imala veze sa svijetom showbiznisa i nekoliko je puta naglasio kako mu je drago zbog toga. Međutim, ni taj brak nije bio dugog vijeka jer su se razveli nakon tri godine zbog afere koju je on imao s instruktoricom joge.

Na snimanju "CSI Miamija" upoznao se s Lisom Marquez s kojom je počeo vezu i s vremenom dobio dvoje djece. Čini se kako u ljubavi stvarno nije imao sreće, na kraju je završio s njom na sudu jer ga je tužila za nanošenje duševne boli i zbog prevare. Tvrdila je da ju je psihički zlostavljao, kontrolirao, bio posesivan i ljubomoran. On je nju optužio da ga je varala s osobnim asistentom, kao i s najboljim prijateljem.

Priča je završila tako da je David morao Lisi platiti milionski iznos, ali to se navodno nikada nije dogodilo.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...