KOMENTAR REISA KAVAZOVIĆA NA DODIKOVE PROVOKACIJE: "Beskorisna je to rabota kao i pokušaji da se izmisli sigurnosna opasnost od takozvanih paradžemata, iako je..."

(...) intencija zlonamjerna.

  • Društvo

  • 30. Nov. 2023  30. Nov. 2023

  • 1

Nakon što je predsjednik entiteta RS Milorad Dodik ponovo prozvao Islamsku zajednicu u Bosni i Hercegovini da prikriva postojanje takozvanih paradžemata, zatražili smo komentar reisul-uleme Husein-ef. Kavazovića.

"Dugo nisam komentirao populističke izjave predsjednika manjeg bosanskohercegovačkog entiteta, pa neću ni ovu.

Očita je njegova potreba da polarizira društvo, stvara konflikte i konstantno napada Islamsku zajednicu i pokušava je uvući u politička previranja.

Beskorisna je to rabota kao i pokušaji da se izmisli sigurnosna opasnost od takozvanih paradžemata, iako je intencija zlonamjerna i očit pokušaj da se sakriju stvarni problemi", izjavio je reisul-ulema za Agenciju MINA ovim povodom.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...